Tagged: активистички глас

goran-stefanovski

Јадење сол

  За време на нашите граѓански војни, Си-Ен-Ен нè прикажа како племиња со компликувани имиња и чудни политички навики. Наспроти ваквата сценографија, стоеја добро воспитаните и кохерентни репортери на Си-Ен-Ен, стегнати во тукушто отпакувани...