Поправката на Титаник

12571356_10203884491472526_1624619483_n

 

Додадете ја бесплатно поетската книга од словачкиот  поет Павао Јаниќ во вашата електронска библиотека.

 

Достапно за преземање:

download

This post is also available in: English