Tagged: психологија

podigri-cover

Еднодневно патување преку сопственото „јас“

  Работилницата Подигри доживеа две изданиа во Скопје, а веќе се планира и третото издание. Работилницата Подигри  е целодневна сеанса за возрасни на која преку психолошки, театарски и танцови вежби, учесниците  поминуваат преку откривање...