Tagged: авантуристичка музика

2.

Un Tuned

Осврт кон CTM festival и Transmediale festival, 23 јануари – 1 февруари 2015 Неколку години поминаа откако бев на CTM фестивалот за последен пат. Првиот пат го посетив, воедно и настапував на фестивалот, кога...